תביעה לפינוי מושכר

  • הוצאת דייר שכיר מדירה
    המושבניק | 02/12/2010 15:47

    השכרתי דירה לדייר והוא גר כבר כחודש. הצק שלו שהיה לחודשיים חזר מהסיבה שאין כסוי והוא שילם לי לחודש במזומן במקום החודשיים כמסוכם מכך משתמע שכל הצקים שנתן כולל צק הביטחון שלו הם לא שווים. בנוסף יש לו כלב שמרעיש ומפריע לי והוא לא קיבל אישורי להכניס כלב. הוא הסכים איתי שהוא יצא וכל יום אומר מחר ומשקר אותי. איך אפשר להוציא אותו

    • תביעה לפינוי מושכר
      עו"ד שזר תומר | 04/12/2010 21:03

      ראשית יש לבדוק מה רשום בחוזה שלכם. שנית, אם יש עילה בחוזה, אני ממליץ לשכור עו"ד. אשר תחילה אמור להוציא מכתב התראה לשוכר, ובאם השוכר לא יפנה יגיש תביעה לפינוי מושכר (עדיין לא תביעה כספית, לגבי הכסף אפשר להגיש לביצוע את שטר החוב בהוצאה לפועל), מניסיוני - אל תנסה להגיש את תביעת הפינוי לבד . ביהמ"ש מחוייב לקיים את הדיון 30 ימים מהיום שבו יוגש כתב הגנה, ולסיים את התיק באותו היום. פנה לעו"ד. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.