כתב הגנה לפינוי מושכר

  • תביעה לפינוי דירה מושכרת
    ע | 26/11/2010 10:57

    שכרתי דירה לפני כשנה, ונתתי 12 שיקים ושיקים לבטחון כמקובל, לצערי במהלך התקופה נכנסתי להליך של פש"ר ונאלצתי לשלם במזומן, בשיחה שנערכה ביני לבין המשכירה כחודש לפני הפינוי סוכם כי ייערך חוזה חדש אצל עו"ד והשכ"ד ישולם בהו"ק, אפילו הצעתי את אבי כערב. כשבועיים לפני מועד תום החוזה החליטה המשכירה שהיא דורשת שאפנה את הבית, לא פיניתי מפאת קוצר הזמן, הננו משפחה עם שלושה ילדים קטינים (4.11.17) המשכירה הגישה נגדי תביעה לפינוי, הגשתי באופן עצמאי כתב הגנה בו טענתי כי נדרשתי לפנות במיידי ולא עשיתי כך מפאת קוצר הזמן, ביקשתי מביה"מ 3 חודשים על מנת שאוכל לעזוב עם משפחתי בכבוד ולדירה ראויה. הדיון נקבע ל-12 לדצמבר.  מה הסיכויים שלי לקבל את מה שביקשתי?

    • כתב הגנה לפינוי מושכר
      עו"ד שזר תומר | 28/11/2010 22:26

      אני מקווה שצירפת לכתב ההגנה תצהיר שלך. אני לא יודע בדיוק איך ניסחת את כתב ההגנה. היית אמור לטעון, כי יש סיכום בעל פה לעוד שנה. בכל מקרה - קשה לנבא מה יהיה בדיון. השופטים קצת קצרים כנגד דיירים שלא מפנים ולכן צריך כתב הגנה טוב. הערכה גסה, יתנו לך חודש. בהצלחה תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.