פיטורי עו"ד רכישת נחלה

  • קנייה של נחלה
    yanivw | 21/11/2010 12:43

    שלום , נקלעתי לעסקה שיתכן ומטרתה הייתה מרמה מתוכננת מראש, חתמתי על הסכם קנייה של נחלה בסכום של 500000 ש"ח כאשר שילמתי מקדמה של 50% מערך הנכס , הנחלה רשומה על קטין את העסקה מבצע אביו של הקטין , החוזה מותנה באישור בית משפט , ע"פ הערכת שמאות הנכס שווה 630000 ש"ח מחיר סביר , המוכר חשש שבית המשפט יאשר את העסקה וביקש הערכות נוספות לנכס שמטרתו להגיע לסכום גבוה יותר וזאת על מנת לטרפד את העסקה . כיצד עלי לפעול על מנת שבית המשפט יתייחס לשמאות הראשונה שצמודה לזמן חתימת ההסכם , כמו כן אני מיוצג ע"י עו"ד שאינו מבין כלל את הבעיה וזה מסתמך אך ורק על עו"ד דינו של המוכר אינו יוזם ואינו פועל לטובתי אך לא מוכן לשחרר את התיק בטענה שאני חתום על יפוי כח בלתי חוזר , האם אני יכול להשתחרר ממנו ??

    • פיטורי עו"ד רכישת נחלה
      עו"ד שזר תומר | 21/11/2010 21:46

      אתה לא מחוייב להמשיך להיות מיוצג על ידי עו"ד באם אינך מרוצה מתפקידו. פני לעו"ד אחר, והוא יסביר לך את ההליך של פיטורי עו"ד הקודם. בהצלחה. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.