העלאת שכר דירה

  • העלאת שכר דירה
    שרון | 11/11/2010 13:54

    שלום רבחתמתי חוזה שכירות בדירה עד 31.3.2011 ואני משלמת 3600 ש"ח בחודש.הודעתי למשכיר בתחילת נובמבר כי אני מעוניינת לסיים את החוזה קודם מאחר ואנו עוזבים את הארץ לצורכי עבודה.המשכיר הודיע כי עלינו למצוא דיירים חלופיים.הוא שם מודעה באתר יד2 ושם דרש שכר דירה גבוה ממה שאני משלמת לו כרגע ב-400 ש"ח וגם צורת התשלום שונה , 4 תשלומים בשנה לעומת 12 תשלומים.הבעיה היא שעצם העלאת שכר הדירה ושינוי אופן התשלום מקשה עליי למצוא דיירים.הדירה היא אינה דירה אטרקטיבית במיוחד ואינה משופצת ואנשים בסכום הזה מעדיפים לקחת משהו חדש יותר.מה אני יכולה לעשות?האם יש באפשרותי למצוא דיירים זמניים שישלמו את הסכום שאני משלמת לתקופה שעד תום החוזה שלי?

    • העלאת שכר דירה
      עו"ד שזר תומר | 13/11/2010 21:23

      תלוי מה רשום בהסכם השכירות שלך. יש לבדוק את החוזה. בכל מקרה, על הדיירים החדשים להיות לשביעת רצון הבעלים. מצד שני, הוא לא יכול לפסול אותם סתם באם הם מביאים את אותם ערבויות. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.