רישום בית בטאבו

  • הסדרת רישום בטאבו
    עו"ד צעירה | 02/09/2010 23:35

    ברצוני לרשום זכויות בטאבו של בית דו משפחתי( ישנו קיר משותף בין הבתים) אשר עבר הסדר פרצלציה בלבד, הסכויות בו מהוונות וקיים הסכם חכירה. כמו כן, לחברה שבנתה את הבית הינה בהליכי פירוק ע"י ביהמ"ש. כיצד עלי לפעול על מנת להגיע לידי כך שהזכויות בטאבו יהיו רשומות ע"י החוכרים? כמו כן, רציתי לדעת האם עלי לרשום את הבית כבית משותף ואם כן האם עלי לקבל אישור מהשכן? לתגובתכם המהירה אודה.

    • רישום בית בטאבו
      עו"ד שזר תומר | 05/09/2010 14:42

      לא רשמת - מה מצב הזכויות היום??? האם ביהמ"ש מינה מפרק לחברה, האם יש עו"ד שמבצע את הרישומים?, האם בעבר בוצעה אצלה הרישומים?

      • תגובה
        עו"ד צעירה | 05/09/2010 15:33

        ראשית אציין כי מדובר בבית הוריי,הם לא רשמו את הזכויות בטאבו ומבדיקה שערכתי גיליתי כי הזכויות בבעלות רשות הפיתוח. כן, ביהמ"ש מינה מפרק והיה עו"ד שהציע לבצע את הרישומים אך מצבם הכלכלי של הורי לא אפשר להם לשלם בעבור שרותיו. כיום פנו אלי הוריי בבקשה שאסדיר את הנושא.

        • רישום בית משותף
          עו"ד שזר תומר | 05/09/2010 21:17

          לא בטוח שאת יכולה לבצע את הרישומים, יש לבדוק מול עו"ד שמונה, יתכן כי ניתן לעקוף אותו, אך מבלי הבנה ברישום בתים משותפים, זה לא יתקדם. תנסי לשוחח עימו.