העברת דירה במתנה

  • דירה לאחותי הלא ישראלית דחוף
    דודו | 19/07/2010 21:40

    שלום רב, אני בעל אזרחות ישראלית לכל דבר , התגרשתי מאשתי וקבלתי דירה ברמלה, אין לנו ילדים משותפים ואני מעוניין לתת לאחותי בעלת אזרחות פלסטינאית את הדירה מתנה , היא מתגוררת בישראל מכוח איחוד משפחות אשר היא שוהה חוקית בישראל , האם אני יכול להעביר לה את הדירה???

    • העברת דירה במתנה
      עו"ד שרון עזרא | 20/07/2010 09:28

      יש לבצע עסקת מתנה.פנה לייעוץ משפטי אצל עו"ד

      • משך לשאלה
        דודו | 20/07/2010 13:40

        שעניין הוא בגלל היותה פליסטינאית ויש אישורי שהיה בישראל

        • העברת דירה במתנה
          עו"ד שרון עזרא | 20/07/2010 18:03

          על עוה"ד יהיה לבחון האם תנאי הפטור חלים גם במקרה כזה.

          • תודה אך לא ענית לשאלה המהותית
            דודו | 20/07/2010 22:38

            שאלה המהותית אם מותר לה לרשום את הדירה על שמה או חלק ממנה תודה רבה