שינוי יעוד

  • שינוי ייעוד חדר כביסה על גג משותף ורישומו בטאבו
    nirazarzar | 03/07/2010 16:21

    שלום רב, אני מתגורר עם אשתי בדירת אביה בבניין משותף. לדירה ישנו גג משותף, אשר עליו היה חדר כביסה שהוסב לדירת מגורים ונרשם בטאבו(בדקתי בנסח) על שם בעליו. מעבר לבעייתיות של רישום חדר הכביסה בטאבו על שם צד ג' כלשהו (אינו חלק מבעלי הדירות בבניין) ישנה עוד בעיה והיא נעילת כל הגג (ישנן שתי כניסות כעת) למעבר חופשי של שאר בעלי הדירות בטענה של חדירה לפרטיות של השוכרים בגג. להזכירכם זהו גג משותף!! האם נעשה רישום במרמה בטאבו? האם כל הגג לא אמור להיות שייך שווה בשווה לכל בעלי הדירות בבניין כולל חדר הכביסה? מה הייתם ממליצים לעשות על מנת לבדוק את השתלשלות האירועים? דיירי הבניין הוותיקים ממלאים את פיהם במים ועל כן נראה כאילו נעשה כאן מעשה לא כשר בעת רישום חדר הכביסה בטאבו. אודה לכם על התייחסותכם.

    • שינוי יעוד
      עו"ד שזר תומר | 04/07/2010 10:49

      יש לבדוק את תיק הבניין בעירייה, וכן לצלם את החלקים הרלוונטיים בטאבו (ניתן לצלם מסמכים, גם אם היסטוריים- בכפוף לתשלום אגרה) בדיקה שכזו, מומלץ לעשות ע"י עו"ד שמבין בתכנון ובניה.

      • תודה רבה  לת
        nirazarzar | 04/07/2010 12:34