תיקון ליקויים

  • תיקון/החלפה לליקויים בשנת בדק
    ee1156 | 20/05/2010 08:22

    שלום רכשתי דירה שהיתה דירה לדוגמא מיזם גדול. בעת קבלת מפתח הדירה חתמתי על טופס קבלת הדירה כאשר כל "הטקס" ערך כחצי שעה ולא ניתן לראות את כל הליקויים הדורשים טיפול. במהלך שנת הבדק (לאחר כ-10 חודשים) לפי בקשת הקבלן המבצע להגיש רשימות לקויים, הוגשה ע"י רשימה שכללה כיור מטבח שרוט,זכוכית מעקה שרוטה,מושב אסלה שרוט ובעית עץ מתנפח באחת הדלתות. לטענת היזם רשימה זו הוגשה מאוחר ולא ניתנת לטיפול. שאלתי האם יש חוק וצדק בהחלטת היזם שאינו רוצה לתקן את הליקויים המוזכרים? מודה לתשובתכם בהקדם אפשרי אפרים

    • תיקון ליקויים
      עו"ד עזרא שרון | 24/05/2010 11:29

      הליקויים שאתה מציין הם ליקויים הגלויים לעין, שניתן היה לפיכך לציינם בעת פרוטוקול המסירה. משלא ציינת זאת, הקבלן, בצצק, לא יכול לדעת האם המצב היה כזה בעת המסירה או בעקבות שימוש שלכם בדירה