אנא פנה לפורום דיני חוזים

  • חוזה לא חוקי
    אורן כהן | 23/03/2010 10:21

    סגרתי חוזה מקרקעין בו מכרתי מגרש לבניה של מגורים. לפני החתימה על החוזה סגרתי עם הרוכש בטיוטה זכרון דברים שחלק מהסכום יהיה במזומן ללא צורך להצהיר לרשויות המס (אינטרס הדדי שלי ושלו). ידוע לי כי החוזה לא חוקי ועברנו על החוק אבל מה קורה אם משום מה הרוכש מחליט לשנות את דעתו ולנסות להפר את החוזה (יבקש חזרה אליו את הכסף הלא מוצהר במזומן). האם כשהוא מביא עימו עו"ד לביטול החוזה יש לי עילה לדרוש את העשרה אחוזדמי ביטול או שעדיף לשנינו שלא נסתבך ונממש את החוזה הקיים? אשמח לתשובה מפורטת. תודה.

    • אנא פנה לפורום דיני חוזים  לת
      עו"ד זהר ארד | 23/03/2010 12:35

      • חוזה לא חוקי
        אורן כהן | 23/03/2010 14:13

        אני מבין שמדובר בחוזה אבל הנושא הוא מקרקעין.אשמח להתייחסות ולייעוץ.

        • איננו מתייחסים לעניינים שאינם חוקיים וודאי שלא מייעצים  לת
          עו"ד זהר ארד | 24/03/2010 12:39