עיקול על זכויות

  • שאלה מהפכנית וחשובה
    דניאלה | 12/03/2010 20:17

    חתמתי על הסכם שעליי לקבל דירות בנכס מסויים. הנכס נמכר על ידי עו"ד נאמן והוא טוען שקודם הכסף עבר לקבלן עבור הבניה ואת היתרה אקבל ..שאלתי: האם החוק מתיר לי מכיוון שלא קיבלתי שקל אחד ולא פירוט הכספים שהועברו לקבלן..לעקל את זכויות שני הרוכשים ו/או לרשום הערת אזהרה על מנת להפעיל לחץ וגם לשמור על זכויותיי בנכסים אודה על משוב. יצויין כי מצאתי כבר כי הנכסים נמכרו בסכום למראית עין וזו לאחר בדיקה מעמיקה מה עושים?

    • עיקול על זכויות
      |עו"ד עזרא שרון | 14/03/2010 09:57

      הפורום איננו תחליף לקבלת יעוץ משפטי. נא לפנות ליעוץ משפטי

    • חשבתי שהפורום מיועד לתשובה ראשונית
      דניאלה | 14/03/2010 18:02

      פניתי בשאלה האם לעקל נכס בבניה שנמכר לי על ידי עו"ד נאמן ועד כה לא הועבר שקל לחשבוני נאמר לי שהפורום אינו למטרת ייעוץ ובכל זאת אשמח אם מישהו יוכל לענות לי משהו קצר בנושא תודה דניאלה