הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

אנא רשמו תשובתכם בפירסום הזהה למעלה כי שכחתי לסמן

  • "זמן סביר"
    טל | 02/03/2010 02:28

    בחוק השכירות והשאילה, תשל"א – 1971 סעיף 19 רשום: . (א) לא הוסכם על תקופת השכירות, או שהצדדים המשיכו לקיימה לאחר תום התקופה שהוסכם עליה בלי לקבוע תקופה חדשה, רשאי כל צד לסיים את השכירות על ידי מתן הודעה לצד השני. (ב) ניתנה הודעה כאמור בסעיף קטן (א), תסתיים השכירות — (1) כשנקבעו דמי השכירות בסכום מסויים לתקופות קצובות — בתום התקופה המתחילה בסמוך לאחר מתן ההודעה, או כעבור שלושה חדשים לאחר מתן ההודעה, הכל לפי המועד הקצר יותר; (2) בכל מקרה אחר — במועד שנקבע לכך בהודעה, ואם מועד זה היה בלתי סביר — תוך זמן סביר לאחר מתן ההודעה. השאלה היא מהו "זמן סביר" לפי החוק?

    • אנא רשמו תשובתכם בפירסום הזהה למעלה כי שכחתי לסמן
      טל | 02/03/2010 02:31

      אנא רשמו תשובתכם בפירסום הזהה למעלה כי שכחתי לסמן קבלת הודעה במייל תודה