קיזוז מזונות- דיני משפחה

  • גרושה ערמומית
    דינה | 18/03/2010 07:29

    גרושתו של אחי מקבלת ממנו מזונות חודש בחודשו עבור שתי ילדים 3600 שקל ממשכורת של 9000 וזה זמני באחד מהחודשים ביקשה ממנו לקנות משהוא ב400 שקל לילד וסוכם שהוא יוריד מהמזונות וזה בהסכמה היתה על כך הודעה טלפונית רק שהפלאפון הוחלף וזה לא קיים אתמול אחי מקבל הוצאה לפועל לתת תגובה היא פשוט בערמומיות תבעה אותו על ה400 שקל מה עושים?

    • קיזוז מזונות- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 19/03/2010 08:57

      שלום רב כעיקרון אין לקזז מדמי המזונות. אם ישנה טענה ספציפית לגבי הסכמה כזו או אחרת ניתן להתגונן במסגרת ההוצל"פ. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר