פולשת לדירה בירושה

  • את דעתכם בבקשה
    ירוחמי | 16/03/2010 11:54

    לפני כ3 שנים ניכנסה פולשת, לדירה ששייכת ליורשים ואחת היורשות היא אמא של הפולשת,ולאמא של הפולשת אין צו ירושה שמוכיח שאכן היא היורשת. לפני כחודשיים פנינו אליה באמצעות עו"ד שעליה לפנות את הדירה תוך 30 יום ואם לא ,ניתבע אותה. הפולשת השיבה לנו באמצעות עו"ד, שהיא גרה שם בזכות ולא מפנה,ואין לה מניעה ששאר היורשים יוכלו להיכנס לדירה ולשהות בה. חשוב לציין שהפולשת גרה עם משפחתה והחליפה צילנדר ובגלל הסיכסוך. אין אנו מדברים איתה. האם הטענה שלה,למרות שעדין לא הוכח שיש לה זכויות היא רצינית? או מגוחכת שבית משפט לא יכיר בה? תודה יהודה

    • פולשת לדירה בירושה
      עו"ד גיל שחף | 17/03/2010 09:45

      אתם יכולים להגיש תביעה לפירוק שיתוף בנכס וכל אחד יקבל את חלקו לאחר מכירה. אתם יכולים לבקש דמי שימוש ראויים מהפולשת וכן אתם יכולים להגיש תביעת פינוי אל תחכו....דברים כאלה רק הולכים ומסתבכים עם הזמן בהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום

      • תודה על תשובתך  לת
        ירוחמי | 17/03/2010 12:24