דיון בענייני משמורת- דיני משפחה

  • דיון
    מאיר | 12/03/2010 10:03

    אשתי לא משתפת פעולה אם הסדרי הראיה העו"ס שלחה תסקיר שלילי עלייה וביקשה דיון דחוף בית הדין קבע תאריך לדיון וכתב שהעו"ס תהיה נוכחת 1 העו"ס אמרה שתשלח את העו"ס האזורית למרות שהיא לא מכירה את הנושא על בוריו {יש לה לימודים ביום הדיון} זה תקין 2 האם בדיון אפשר לדרוש את המשמורת תודה 1

    • דיון בענייני משמורת- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 12/03/2010 12:30

      שלום רב ביה"ד יכול לשמוע את פקה"ס והיא תדווח ע"פ התסקיר שהוכן , אם יהיה צורך אפשר לזמן את מי שכתבה את התסקיר לעדות. העברת המשמורת לא מתרחשת כלאחר יד אלא מתוך שיקול דעת ולכן דע כי ניתן לדרוש זאת אבל אם לא מדובר על מקרה קיצוני במיוחד אז ביה"ד לא ישנה ברגע אחד את המשמורת כדי להעניק יציבות לילדים. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר