אני כבר שאלתי את זה

  • פסק דין
    אפרת | 28/02/2010 15:33

    אם עו"ד קיבל תיק מעו"ד אחר, והיה ברור שהוא צריך ואפילו חייב לשנות את כתב התביעה, ולא עשה כן. עקב כך השופט מציין זאת בפסק הדין "מדוע לא תוקן פסק הדין ע"י עו"ד" דבר שמנע ממנו לפסוק לזכותי סעדים. האם אני יכולה לפנות שוב לבית המשפט ולתקן את התביעה?, הבנתי שאני לא יכולה לערער כי אין לי תלונות לשופטת אלא לעו"ד. האם עכשיו אני מאבדת את זכויותיי?, והן בדירה שרציתי לקנות ועקב פסק הדין לא מתאפשר לי. מה עלי לעשות יותר חשובה לי הדירה מלתבוע את עו"ד שבכוונה עשה זאת לצערי.

    • אני כבר שאלתי את זה
      אפרת | 28/02/2010 18:50

      אבל אני לא מבינה למה לא ניתן להגיש ערעור, כשעו"ד עשה זאת בזדון וניתן להוכיח זאת. השופט מציין במפורש זאת. הבעיה היא לא השופט אלא עו"ד.

      • פעולות של עו"ד - דיני משפחה
        עו"ד מיקי חשמונאי | 01/03/2010 09:39

        אפרת שלום, ערעור אינו הדרך לפעול בנסיבות אלה, שכן ביהמ"ש פעל כדין. פעולות נגד העו"ד, בהנחה שיש עילה, הינן במסגרת תלונה ללשכת עוה"ד ותביעת נזיקין נגדו, בביהמ"ש. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה