אני דואג לילד - דיני משפחה

  • גירושים בית דין הרבני
    sharon | 23/02/2010 16:43

    שלום רב שמי שרון אני צריך את עזרדכם הבעיה שלי קצת מורכבת אז כך אני יתגרשתי לפני 5 חודשים מאישתי לאחר סכסוך גירושים מכוער מיצדה של גרושתי ובני מישפחתה נתתי לה גט לאחר כי שעשתה לי צרות עם החוק הבעיה היא כי נתתי לה גט בלבד ואין לנו הסכם גירושים קבוע אלה זמני עד אשר הייה תסכיר עבור ילד אך בית הדין אומר כי אין בכוונתו לאשר הסכם גירושים חוזר אך אני לא מסכם לכך וטובע כי בית הדין הרבני יערוך הסכם גירושים קבוע ומסודר לאחר כי גרושתי כהיום לא שלמה את חלקה בכול ההחובות שהיו לנו שהיינו נשואים והיא בורחת ולא רוצה לאשר בינינו הסכם מסודר ולסיים את הפרשה בצורה חיובית ולטובת הילד היא נמנעת מזנחה את הילד ומיתרעעת עם גברים בלילות ומיצדה כול העולם יקפוץ לה מה אני אמור לעשות בעניין זה 1)אך אני יכול לשכנע את בית הדין הרבני שיחזור בוא מהטעות שלא כי הגעתי הכן לדיון לתת גט בלבד לאישתי ולסכם את הסכם הגירושים עם עורך דין אך בית דין הרבני עשה דבר אחר מה עושים ? 2)אך אני יכול לזכות במישמורת הילד או משותפת לאחר כי גרושתי מזנחה את הילד ואנינה מטפלת בו כראוי ואנינה קונה לא בגדים ונעלים כמו שצריך למרות שהיא מקבלת מזונות על סך 1300 והיא מסדרת את עצמה פניתי לרווחה בעניין אך הם אולכים לטובתה ומעדפים לעצום עניים מה עושים? 3)אין בני לבין גרושתי קשר כלל וזה בא מיצדה היא לא מדווחת לי מה קורה עם הילד מה הפשר לעשות בעניין זה ? 3)אני מאוד אוהב את הילד שלי ודואג לא לאחר כי גרושתי מסתובבת עם כול מינה גברים מסוכנים לילד שלי פנתי לרווחה הם לא עושים כולם ולא מדברים עם גרושתי מה אלי לעשות והם אני צריך לפטור את הבעיה בדרכים שלי או בדרך אחרת ?

    • אני דואג לילד - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 24/02/2010 13:32

      הגש תביעות מסודרות לערכאות המתאימות בכל העניינים שאתה מבקש לברר. אתה חייב עורך דין המתמחה בתחום שילווה אותך בברכה גיל שחף, עו"ד מנהל פורום דיני משפחה

      • בית דין הרבני \ תשובתי היא עבור עורך הדין גיל שחף
        sharon | 24/02/2010 22:20

        יש לי עורכת דין מהסיוע המישפטי אך היא אנינה עוזרת לי ביקשתי להחליף אותה אך הסיוע המישפטי מתנגד ולא מוצא סיבה לכך למרות שהסברתי לא שהניני מוצא עניין ולא רואה שה עורכת הדין עושה דבר וחצי דבר בעניני היא רק מסבכת אותי במקום לעזור לי העם אני צריך לקחת עורך דין פרטי ומה בנוגעה לתשובות שלי לא קיבלתי והזה תביעות מסודרות אני צריך להגיש אני לא יודע מה לעשות בעניין אני צריך עזרה דחופה בעניין הסדרי ראיה אז כך אני רואה את הילד שלי רק בימים שני וחמישי 4 שעות בלי שבת לינה לאחר שה גרושתי מחפשת נקמה והיא מספרת לרווחה שאני מסוכן לילד והיא מתנגדת לכך והרווחה מקשיבים לה בבית הדין הרבני לא קיבלו את התביע להרחבת הסדרי הראיה עד אשר הייה תשכיר לרועה מזלי תשכיר הייה רק בעוד חודשיים וחצי אך אני יכול לתבוע הסדרי ראיה כמו שצריך כולל שבת לינה עד אשר הייה תשכיר העם אני יכול לפנות לעליון ולתבוע את הזכויות שלי