תביעת אבהות - דיני משפחה

  • אבהות
    רונית | 21/02/2010 15:59

    כדי להגיש בקשה לאבהות האם מספיק להגיש את הבקשה על טופס ריק בנוסף לתצהיר שלי או גם תצהיר של האב? והיכן מגישים זאת עם אני גרה בחולון לאיזה בית משפט יש להגיש האם צריך להגיש ב 3 העתקים ומה האגרה אשמח לקבל תשובה בעניין

    • תביעת אבהות - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 21/02/2010 19:31

      רונית שלום, אם התביעה מוגשת בהסכמה, מומלץ לצרף גם את תצהירו של האב. עליך להגיש את התביעה באחד מבתי המשפט לענייני משפחה של מחוז המרכז (לרשל"צ, אם אינני טועה), ב- 3 עותקים (2 לביהמ"ש ואחד לכם). האגרה היא כ- 500 ש"ח. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה

      • עזרתם לי מאוד תודה לגבי אבהות  לת
        רונית | 22/02/2010 13:05