צו הרחקה נגד הסבים - דיני משפחה

  • צו הרחקה לסבתא וסבא
    שושנה | 14/02/2010 10:28

    שלום רב,בעלי ואני בסכסוך עם הוריו שהביא לניתוק והגענו למצב של איומים שלה עליי והטרדות טלפוניות ואנו חוששים ממה /שעלולה לעשות  כי מעורערת בנפשה ,חשוב לציין שהיה נסיון  שלהם להגיע לגן של ילדנו  וסביר להניח שיהיו עוד נסיונות כאלו.שאלתי היא האם יש באפשרותי להוציא להם צו הרחקה שאוסר עליהם להתקרב אלינו ולילדה ואם כן כיצד עושים זאת  ?  בנוסף האם במצב  של נסיון להגיע לגן לראות את הילדה למרות איסורינו כדאי לערב משטרה ?אודה מאד לתשובתכם.

    • צו הרחקה נגד הסבים - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 14/02/2010 20:05

      שושנה שלום, תוכלי לפנות לביהמ"ש לענייני משפחה ולהגיש בקשה ל"צו למניעת הטרדה מאיימת", בו תבקשי גם שהסבתא לא תתקרב לגן הילדים. אם היא תפר צו שכזה, תעמוד בפניך האפשרות לפנות למשטרה (קשה לייעץ על סמך מידע כ"כ מועט האם נכון לעשות זאת או לא). בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה

      • מיקי תודה על תשובתך , שאלה נוספת ברשותך
        שושנה | 15/02/2010 14:07

        כיצד מתבצע הליך בקשת צו כזה ? האם יש באפשרותנו לעשות זאת עצמאית , האם זה מצריך דיון בבית המשפט ? או שחייבים לקחת עו"ד שיטפל בכל הנושא ?

        • צו נגד הסבים - דיני משפחה
          עו"ד מיקי חשמונאי | 15/02/2010 17:20

          שושנה שלום, ניתן להגיש בקשה כזו לביהמ"ש בלי עו"ד, אולם הייתי ממליצה שבכל מקרה תפנו לייעוץ, לפני הגשת הבקשה, כדי להבין לקראת מה אתם הולכים, מה הסיכונים וכו'. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה