קיום צוואה- דיני משפחה

  • מבקש עזרה..בנושא הגשת בקשה לקיום צוואה
    ירוחמי | 07/02/2010 22:08

    שלום לכם. לפני כשנה,עו"ד הגיש בקשה לקיום צוואה נוטריונית.וכעת פיטרנו אותו ואנו מעונינים להגיש זאת לבד.העו"ד טוען שהצצוה המקורית כבר הוגשה וכן תעודות פטירה מקוריות כבר הוגשו,ואין בהם צורך.האם זה נכון? תודה יהודה

    • קיום צוואה- דיני משפחה
      עו"ד מ. שיפמן | 08/02/2010 18:35

      שלום רב איני מבין משאלתך היכן הדברים עומדים. יש לבדוק אם הוגשה בקשה לצו קיום צוואה ואם כן לבדוק היכן זה עומד מבחינת רשם הירושה. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • הבקשה כבר הוגשה..
        ירוחמי | 08/02/2010 21:22

        עוד במארס 09.היועץ המשפטי של הרשם או האפוטרופוס,העירו לעו,ד הערות איך להגיש את הבקשה מחדש,לשלוח מכתבים לכתוב כך וכך וכו. העוד שהגיש את הבקשה לא מעוניין להגיש את הבקשה שוב.וכעת אנו נאלצים להגיש אותה בעצמנו.ועל כן השאלה,האם לצורך התיקון אנו צריכים את הצווה המקורית ואת התעודות המקוריות? כי העו"ד טוען שלא צריך זה כבר נמצא אצל הרשם.האם זה נכון? תודה יהודה