אינני עו"ד , אבל הייתי בסרט הזה

  • חתימת אב גרוש על ויזה לקטינה
    שלמה | 31/01/2010 19:03

    הגרוש של בתי מסרב להוסיף את חתימתו על בקשה לויזת ביקור בחו"ל. מדובר על ביקור משפחתי לתקופה של 3 שבועות. סירובו נובע מדרישתו שבתי תוותר על עיקול שהטילה על משכורתו בגלל אי תשלום מזונות לילדה. מה ניתן לעשות על מנת לחייבו לחתום על הבקשה לויזה? אם נדרשת פנייה לבימ"ש, האם ניתן לעשות זאת בהליך מהיר ללא עורך דין?

    • אינני עו"ד , אבל הייתי בסרט הזה
      תמר | 03/02/2010 09:42

      היי אני לא מתיימרת להיות עו"ד או לתת תשובה מלומדת אך הייתי בסרט הזה. בדיוק אותו מצב ואותה סיבה. פניתי לבית המשפט וביקשתי ממנו צו שיאפשר לי לחתום על הטפסים לויזה של בנינו באופן חד פעמי גם בשמו של האב. בית המשפט שאל המון שאלות, לגרוש לא היו תשובות חכמות לתת ולכן קיבלתי את הסעד הזה. אני יודעת שאצלנו זה עבד!! ב ה צ ל ח ה ליבי אלייך ... ולעיניים העצובות של הילדה. מכירה את התחושה. בטוחה שיהיה בסדר. אל תרימי ידיים!!!

      • תודה תמר
        הדס | 06/02/2010 21:43

        תמר, קיבלתי את התגובה שלך על המייל של אבא שלי לגבי הוצאת ויזה לקטין לטיול לחו"ל כשהגרוש מסרב לחתום. הייתי שמחה מאוד לדבר איתך, כדי לשמוע יותר פרטים, אמור להיות לנו דיון בקרוב. אם אפשרי תכתבי לי למייל זה. תודה רבה

        • היי
          כתבי לי את המייל | 08/02/2010 12:29

          לא רואים אותו פה

          • תודה תמר
            הדס | 10/02/2010 21:19

            ***צונזר ע"י המערכת***