מזונות לילד נוסף - דיני משפחה

  • דמי מזונות
    אלי | 24/01/2010 10:53

    שלום רב לפני כ 10 שנים נקבעו לי בבימ"ש לעניני משפחה דמי מזונות של 1700 ש"ח לילדי הבכור כיום יש לי תינוק כבן שנה מקשר חדש וברצוני לשאול במקרה של פרידה ורצון לעשות הסכם ללא כל הליכי ביהמ"ש מהם דמי המזונות הממוצעים שהיו נקבעים בביהמ"ש לילד השני.האם החוק משווה בין שניהם או שמא כאשר יש ילד נוסף דמי המזונות יירדו ואם כן בכמה? תודה אלי

    • מזונות לילד נוסף - דיני משפחה
      עו"ד מיקימונאי | 24/01/2010 21:15

      אלי שלום, אין קשר ישיר בין גובה המזונות שנקבע לגבי הילד הראשון לבין המזונות הצפויים לילד השני. בכל מקרה נקבעים המזונות לגופם, בהתאם לנסיבות הנוכחיות - מצבם הכלכלי של ההורים, צרכי הילד, גיל הילד וכו', ולכן אי אפשר להקיש מאחד לשני. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה

    • אין כללים אחידים:תלוי מי השופט, תלוי מיקום ביהמ"ש  לת
      עצוב | 26/01/2010 00:55