כן, אבל צריך לקחת בחשבון שכל דבר שהתעורר

  • מה מומלץ
    אני | 23/01/2010 22:24

    שלום רב, יש לנו הסכם מוכן ונשאר לחתום עליו, הבעיה היא שבית המשפט סגור לקהל וכבר יש לנו תאריך לגט אני לא רוצה להגיע לגט ללא ההסכם השאלה היא האם מומלץ להחתים את ההסכם ברבנות???

    • כן, אבל צריך לקחת בחשבון שכל דבר שהתעורר
      רחל | 24/01/2010 05:58

      מההסכם, יהא צריך להתברר בביה"ד הרבני. לשיקולך

    • ניתן להוסיף סעיף???
      אני | 24/01/2010 15:37

      בהסכם שאם במידה ותהיה מחלוקת אני נדון בבית הדין לעינייני משפחה??

    • אישור הסכם גירושין - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 24/01/2010 20:01

      שלום רב, מומלץ מאוד לאשר את ההסכם קודם כל בביהמ"ש. אם אין קבלת קהל בביהמ"ש, ואני מניחה שהדבר נובע מהשבתה לאור עדכון מערכת המחשב, בקשי לקבוע מועד דחוף (ביהמ"ש דן במקרים דחופים), או בידקי אפשרות לפנות לבימ"ש שאינו מושבת. בית הדין לא יאשר הסכם בו נכתב שלמרות שהאישור אצלו, הסמכות היא לביהמ"ש. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה