הרצאת פרטים - דיני משפחה

  • הרצאת פרטים
    גל | 05/01/2010 23:33

    שלום רב, אני מבינה שיש כמה סוגים של הרצאות פרטים. אודה לכם מאד אם תנחו אותי איזה מהם עלי לצרף לכתב ההגנה שלי (אני מתגוננת בפני תביעה להפחתת מזונות). והיכן אפשר למצוא את הטופס? תודה רבה רבה על עזרתכם

    • הרצאת פרטים - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 07/01/2010 00:35

      גל שלום, בעת פתיחת כל תיק משפחה (התיק הראשון בתמ"ש העיקרי), יש לצרף "הרצאת פרטים בתיק עיקרי" - טופס ובו מפרטים את פרטי ההתקשרות עם הצדדים (כתובות, עו"ד, טלפונים וכו'). בתביעות הנוגעות למזונות - תביעה ראשונית, הקטנה, הגדלה - יש לצרף "הרצאת פרטים בתיק מזונות", טופס שניתן למיטב הבנתי להוריד מהאינטרנט, ואם לא - ניתן לקבלו במזכירות ביהמ"ש לענייני משפחה. בהצלחה ובברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה

      • עו"ד חשמונאי - תודה רבה רבה רבה
        גל | 07/01/2010 11:35

        עו"ד חשמונאי, תודה רבה וגדולה לך על כל עזרתך!!! גל