מתגרשים - מה לעשות ? דיני משפחה

  • מתגרשים
    מבולגן | 05/01/2010 15:20

    יש בידי פסק דין למזונות מבית המשפט לעניני משפחה . מיד יום לאחר פסק הדין פנה הפרוד לרבנות ופתח תיק ונשלחו אליי עיקולים וצווי עיכוב יציאה מהארץ... מה ניתן לעשות ? יש לי רצון להגיש בקשה לתביעה על הררכוש אך אני מעוניינת לעשות זאת בבית הדין לענייני משפחה ! הרבנות דנה ברכוש בכלל? מה עושים ??????? והאים ניתן להגיש בקשות לעיקולים של הפרוד גם למרות שהוא פתח את התיק ?

    • מתגרשים - מה לעשות ? דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 05/01/2010 22:32

      סוגיית גירושין היא סוגיה מורכבת. יש המשווים זאת לפירוק של חברה שכן אז יש להתמודד עם בעלי מניות, נושים, עובדים וכו' ובמשפחה הכל עוד מעורבב עם רגשות לא זו אף זאת הליכים משפטיים ניתן לנהל בכמה וכמה מקומות. מבלי לשמוע את כל הנסיבות לא ניתן להמליץ ל דבר. גשי לעורך דין המתמחה בתחום דיני המשפחה על מנת שיבחן מה הכי טוב בעבורך בהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום