צו לחברת הביטוח

  • אכיפת פסק דין על חב' הביטוח
    רוני א. | 02/01/2010 19:09

    בית המשפט לעיני משפחה, נתן פסק דין הצהרתי בהסכם גירושי. כי מחצתי מכספי ביטוח המנהלים של גרושי הינן בעלותי עד יום גרושינו ויעברו אלי ביום הפרעון. פסק הדין נרשם בחב' הביטוח. מזה חצי שנה הנני מבקשת מידע על זכויותי ,סכומים וזן פרעון. מילאתי אחר כל בקשותיהן. כולל יפוי כח נווטריוני גרושי המאפשר לי לקבל מידע לגבי זכויותי, עו"ד כתב להם פעמים ואני שלחתי להם 10 מכתבים. לאחר ששלחו אותי בלך ושוב ומתאתי את בקשותיהם,הן מתעלמים ממני. מה עלי לעשות, ולפאיזה ערכאה לפנות? או אולי למשרד האוצר לאחראי על חב' ביטוח? הרי לא יעלה על הדעת כי יש כפסים ואיני יודעת סכום ומועד פרעון. תודה על העזרה

    • צו לחברת הביטוח
      עו"ד מ. שיפמן | 03/01/2010 14:57

      שלום רב ניתן לפנות לבימ"ש למשפחה ולצרפם כמשיב פורמאלי ולבקש שינתן צו כנגדם. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • אכיפת פסק דין על חב' ביטוח
        רוני | 03/01/2010 16:40

        עו"ד שיפמן, תודה מקרב לב על תשובתך, עזרת לי. אני יכולה לעשות זאת בעצמי או חייבת לשם כל עו"ד?

        • אכיפת פס"ד - דיני משפחה
          עו"ד מיקי חשמונאי | 03/01/2010 20:29

          רוני שלום, בביהמ"ש לענייני משפחה ניתן לבצע כל פעולה ללא ייצוג עו"ד, והשופטים בד"כ משתדלים להתחשב בכך, אולם לעיתים עדיף לכל הפחות להתייעץ עם עו"ד, בפגישה אישית, בטרם הגשת כתבי הטענות עצמם לביהמ"ש. בהצלחה ובברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה