הצקה ע"י הסבתא

  • הפרעה לניהול חיים תקינים ע"י סבתא
    ש. מור | 29/12/2009 03:27

    מחפש פתרון להצקות מצד אמא של אישתי לחיינו האישיים וזאת משום שאנו לא מעוניינים להיות בקשר איתה ועם בת אחת מהמשפחה ומשום שאין אנו נותנים לילדנו להיות בקשר היתה. מיותר לציין שהיא מעוניינת שאני ואישתי נתגרש, אך הדבר לא בכיוון וע"כ היא כועסת מאוד. הדבר הגיע לידי כך שהיא הגיעה למוסדות חינוך של ילדנו ומסיתה את ילדנו נגדנו ולאחרונה חטפה את אחד מילדנו ליותר מחצי יום מהמוסד חינוך בו הוא לומד. וכל זאת בתואנה שהיא רוצה שלום ואם לא נשמע לה היא איימה על בני שהיא הביאה שלטים גדי לעשות הפגנה ליד ביתנו או ליד המקום בו אני ואשתי עובדים. ראוי לציין שאנו נחשבים לאנשים ידועים מאוד במקומותינו והנזק התדמיתי ממעשה שלה הוא חמור לשמנו הטוב. אשמח לקבל עצה איך לפתור בעייה זו! אנו כבר 4 שים סובלים מכך ועד היום אנו שותקים ולא מגיבים לה אך חוששים מאיומיה שתמרר לנו את החיים.

    • הצקה ע"י הסבתא
      עו"ד מ. שיפמן | 29/12/2009 10:14

      שלום רב ישנו הליך שנקרא צו למניעת הטרדה מאיימת. ניתן לפנות לבימ"ש ולבקש הוצאת הצו כנגדה. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר