בית משפט למשפחה בי-ם

  • אפליה בבית משפט בירושלים
    אלה | 28/12/2009 19:23

    בבית המשפט לענייני משפחה בירושלים יש רק שופטת אחת ,אפשר היה לחשוב שאותה שופטת תהיה דווקא לצידן  של הנשים וילדים.אך למעשה השופטת נילי מימון פוגעת באופן בוטה בנשים וילדים ממוצא מזרחי חסרי אמצעים , היא דורסת אותם ללא רחמים, שוללת מהם את זכויותיהם הבסיסיות כבני אדםי, ונוטה באופן מובהק לצידם של גברים אלימים ומתעללים בעלי אמצעים וקשרים רבים,היא פועלת בדרכים חשאיות מאחורי גבן של הנשים והורסת ללא רחמים את חייהם ונוטה לצידן של פקידות סעד מרושעות שכל רצונן  זה לפגוע  באימהות מסכנות וחסרות האמצעים. מתנהגת כמו נאצית לא  נותנת להן את האפשרות להתגונן.שופטת זו היא בושה למערכת המשפטית במדינת ישראל, בושה לנשים ולאימהות , איך ניתן לעצור אותה מלהמשיך לפגוע  בנשים וילדים חסרי ישע?

    • בית משפט למשפחה בי-ם
      עו"ד סימן טוב יצחק | 28/12/2009 22:40

      ברור שאת יכולה להעיד רק על המקרה שלך ושיש דיעות שיהיו שונות משלך,יהיהו גברים שפסקו נגדם ויהיו נשים שפסקו לטובתם. בכל מקרה, אם את סבורה שבית המשפט טעה הדרך היא לערער ולא לכתוב דברים חמורים במדור זה

    • כב' השופטת מימון
      עו"ד מ. שיפמן | 29/12/2009 10:22

      שלום רב מדובר בשופטת נכבדה ומנוסה מאוד. לא ניתן להטיח טענות כה חמורות בשופטת ולהוציא דיבתה רעה. אם ישנו ענין ספציפי שאת סבורה כי נפגעת מהחלטותיה ומהתנהלותה הרי שיש גוף שנקרא נציבות קבילות שופטים אשר אליו ניתן לפנות והענין יבדק לעומק. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר