חזרה מהסכם גירושין - דיני משפחה

  • ביטול הסכם גירושין שנחתם בבית הדין לענייני משפחה
    פנינה | 20/12/2009 19:01

    בדיון שהתקיים בבית הדין לענייני משפחה בנושא מזונות ופירוק שיתוף, לאחר לחץ אדיר של עו"ד של הצד השני, ושל עו"ד שלי - כי נמאס להם מהטיפול בתיק זה.. ולחץ של שופטת בבית הדין לענייני משפחה וכל זאת על-מנת לסיים עוד תיק שמתנהל בבית המשפט.. החלטתי החלטה רגעית לוותר על הכול ולהסכים לגירושין. באותו מעמד כבר לא שמתי דגש על מה שנרשם שם , ועו"ד שלי התרשל אף הוא בעבודתו ולא דאג לי לכל הסעיפים שבדרך כלל כלולים בהסכם גירושין.. היום קיבלתי זימון לבית הדין הרבני לגירושין. מה עליי לעשות על-מנת לפתוח הסכם זה ולא להסכים עד לקבלת הדברים המגיעים לי.. אין לי כל בעיה ואף רצוי להמשיך את ההתנהלות בבית הדין הרבני שהרי שם טובת האישה בעיקר בסוגייה שלי צפוי להיות לטובתי. אודה על ייעוץ מה עליי לעשות?

    • חזרה מהסכם גירושין - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 20/12/2009 22:52

      פנינה שלום, אין אפשרות לענות במסגרת זו על שאלה כה מורכבת, מבלי לבחון את כל החומר המשפטי וההסכם שנחתם. לכן את חייבת להיוועץ בעו"ד המתמחה בתחום. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה