צו קיום צוואה - דיני משפחה

  • צו ירושה
    תומסית | 20/12/2009 18:44

    שלום סבא וסבתא שלי השאירו נכס בירושה חצי לאבא שלי והחצי השני מתחלק ביני לבין אחיי (4 אחים) מה עליי לעשות בכדי להוציא צו ירושה ? האם אני חייבת עו"ד? האם כל אח יכול לתבוע את זכויותיו בשםן עצמו בלבד ?

    • צו קיום צוואה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 20/12/2009 22:49

      שלום רב, כדי להוציא צו ירושה / צו קיום צוואה, יש למלא את הטפסים המתאימים (ניתן להורידם באינטרנט מהאתר של רשם הירושה) ולהגישם לרשם, כולל כל המסמכים הנללווים הנדרשים. כ"א מהיורשים יכול להגיש את הבקשה לבדו ובעצמו, ולאחר קבלת הצו, לפנות לגורמים המתאימים, כדי לקבל את חלקו. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה