לבימ"ש לענייני משפחה

  • הסכם ממון
    יפיתי | 05/12/2009 13:21

    שלום, אני נשואה 14 שנה ויש לי 2 בנות מתחת לגיל 18 ויש לבעלי ולי רכוש משותף דירה ורכב (הלוואות/חסכון קטן לעומת הלוואות המרובות) אנו רוצים לחסוך דמי עו"ד ורוצים לרשום הסכם ממון לבד . מה הם הסעיפים שאנו צריכים לכלול בהסכם ממון / שהם חיונים ולא? ולאחר שנכתב הסכם ממון לאן לפנות כדי לאשר אותו ולהתחיל בתהליכי גירושים ? אודה לך על תשובתך בתודה יפיתי

    • לבימ"ש לענייני משפחה
      שקד | 05/12/2009 16:27

      לאישור ההסכם לבימ"ש לענייני משפחה.לעניין ההסכם תכתבימה חשוב לך במילותיך ואח"כ תפני למשפטן שינסח זאת מקצועית אח"כ הגישי לבימ"ש לבקש שההסכם יקבל תוקף של פסק דין.  לר דבר מסובך .בהצלחה.אני לא משפטנית ..סתם חברה בפורום...ומקבלת תמיד עיצות טובות.שבת שלום שקד

    • עריכת הסכם ממון -דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 05/12/2009 17:33

      יפית שלום, לפי שאלתך נראה כי כוונתך להסכם גירושין. הסכם גירושין חייב להכיל הוראות לגבי כל העניינים הקשורים בפירוק המשפחה - רכוש (זכויות וחובות), משמורת, הסדרי ראיה, מזונות ילדים. מומלץ מאוד לערוך את ההסכם בעזרת עו"ד, כדי למנוע מחלוקות בעתיד ביחס לפרשנותו. את ההסכם מאשרים בביהמ"ש לענייני משפחה או בבית הדין הרבני ולאחר מכן מבצעים את הגט עצמו. בברכת שבוע טוב, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה