למה ואיך אתה משלם מדור? בכפוף למה? סתם ככה ?

  • הפחתת מדור
    מיבי | 15/11/2009 12:11

    שלום, גרושתי נישאה מחדש והביאה מבעלה ילד נוסף. שביקשתי הפחתת דמי מדור עבור בננו המשותף, היא טענה שהיא משלמה לבעלה מידי חודש 2000 ש"ח על "הזכות" לחיות איתו בביתו (יחד עם בננו המשותף) ולכן אין כאן שינוי נסיבות מהותי? א. מה אני "אשם" שהם קבעו לעצמם התחשבנות תמוהה שכזו במסגרת הסכם ממון ? זה אמור לכבול אותי משפטית? ב. זה נשמע לי סעיף וטיעון הזוי..., יש טיעון שכנגד? בתודה

    • למה ואיך אתה משלם מדור? בכפוף למה? סתם ככה ?
      רובין-הוד | 15/11/2009 20:23

      לפי מה אתה משלם מדור? יש פסק דין? מה הוא אומר? יש איזה שהוא משהוא מוזר.. אם יש לה חוזה שכירות על-שמה? או לפי מה? אל תשכח, ותיזהר, לפני שאתה מדבר איתה .... דבר איתי וענה על השאלות הנ"ל. שאוכל להבין ולעזור לך. תודה

    • הפחתת המזונות לאחר נישואי הגרושה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 16/11/2009 00:39

      מיבי שלום, העובדה שגרושתך נישאה מחדש ו/או הביאה לעולם ילד נוסף, אינה אמורה להפחית את חובתך לזון ולדאוג לבנך או להטיל על בעלה החדש מחוייבות כספית כלפי הבן שלך. זוהי הגישה של ביהמ"ש, וממקום זה, נראה שאין הרבה סיכוי שיופחת הסכום שאתה משלם. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה