מזונות ילדים - דיני משפחה

  • לעו"ד מיקי חשמונאי שאלה מעו"ד צעירה
    נעמה | 08/11/2009 22:52

    שלום רב, היום הגעתי למשרד וחטפתי "סטירת לחי", אני מייצגת בתיק שבו האישה נוצריה והאב יהודי, האב נכה ומקבל קצבה של 2,000 ותוספת עד ל-8,000 ש"ח בגין העובדה כי הוא נמצא בלימודי טכנאות שיניים מטעם המל"ל... וכשיסיים את הלימודים הסכומים יפחתו. מנגד האם ספרית, כאשר דוחו"ת מס הכנסה שלה די נמוכים 3,000 ש"ח בממוצע לחודש. השופטת פסקה 1,500 ש"ח כמזונות טרום זמניים הילד בן 4 , אני דרשתי לא פחות מ- 2,700 ש"ח כי יש הוצאות גן 2,100 ויש הוצאות מזון התחלתי להכין היום בקשה לעיון חוזר .... מה את אומרת ? אני מרגישה כישלון... אני מרגישה החמצה

    • מזונות ילדים - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 08/11/2009 22:57

      נעמה שלום, צר לי לשמוע על הרגשתך, אם כי לצערנו, כשאנחנו "טריים" זה חלק מהחיים ... עם הזמן זה קורה פחות ... לגבי ההחלטה - את עצמך אומרת שמדובר במזונות טרום זמניים בלבד, וכמו כן - הגן הוא הוצאה מיוחדת, מעבר ל- 1,500 ש"ח, ולכן בקשי שהאב יחוייב במחצית העלות. בנוסף - זיכרי שמדובר בנוצריה ויהודי, ולכן החיוב אינו כמו במקרה בו שני ההורים יהודים. לכן, נראה שבנסיבות אלה אין לך סיבה להרגיש "כשלון" !! בהצלחה ובברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה

      • תודה! אני מעריכה אותך מאוד  לת
        נעמה | 08/11/2009 23:28

        • שמחתי לעזור ובעיקר להרגיע ... :-))  לת
          עו"ד מ. חשמונאי | 08/11/2009 23:32

          • גם אני מוסיפה תודה והערכה  לת
            שקד | 11/11/2009 13:52