בקשה להסדרי ראיה בבימ"ש ע"י עו"ס,{בצו-שופט/ת}

  • עזרה
    סיגל | 08/11/2009 19:48

    שלום אני נשואה בפעם השניה ויש לי ילדה בת 4 וחצי מנשואים קודמיםתמעולם לא קיבלתי מזונות ואפילו לא דרשתיהרצון היחידי שהיה לי זה שהוא יתנהג יפה לילדהתמעולם לא מנעתי אותו לראות אותה למרות הכללאחרונה הוא מסית אותה מתעלל בה נפשית ממריד אותה נגדנו ואומר לה דברים שבת 4 ממש לא צריכה לשמוע(אני ישרוף לך את הבית וכו')אני לא מעוניינת שילדה תתנתק מהאבא שלה אבל אני גם ממש לא מעונינית שהוא יהרוס אותה .ואני רוצה שהוא יראה אותה בפיקוח איך אני עושה את זה מעולם לא הייתי בבית משפט או תבעתי משהואנא עזרו לי

    • בקשה להסדרי ראיה בבימ"ש ע"י עו"ס,{בצו-שופט/ת}
      רובין-הוד | 08/11/2009 20:26

      ניתן לבצע מיפגשים במקום ששמו "מרכז-קשר", ושם יש פיקוח {גם-משטרה אם צריך} אולם מצד שני יש משמעות לעיניין זה, ובכל גם תשלום מזונות רטרואקטיבי לשנתיים{בערך} אחורה, תלוי במה את מעוניינת, תשובה יותר ברורה רק עם עו"ד מתמחה בתחום, במשרד

    • מה עושים במקרה של הסתת הילדה נגד אמה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 08/11/2009 21:55

      סיגל שלום, לא ברור האם נחתם בינך לבין בעלך לשעבר הסכם גירושין והאם יש בו הוראות לגבי הסדרי הראיה. בהנחה שהיו הוראות כאלה, עליך לפנות לביהמ"ש בתביעה לשינוי הסדרי הראיה, בה תפרטי את הנסיבות ותבקשי לערוך תסקיר של פקידת הסעד ולקיים בינתיים (ועד החלטה אחרת) הסדרי ראיה במרכז קשר. במקביל - שיקלי להגיש גם תביעת מזונות, כיוון שהמזונות נפסקים רק מיום הגשת התביעה (ולא קודם), ולכן ככל שתקדימי - ייטב. (כל הנ"ל, מומלץ לעשות בסיוע עו"ד) בהצלחה ובברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה