שלום ובוקר-טוב, שאלה ל- עו"ד או טוען-רבני .

  • שאלה עקרונית - לבעלי יש "צו-הרחקה" מימני {קבוע}
    שושי | 08/11/2009 01:40

    בצו לא מפורט כלום, רק כתוב, כי לא יתקרב, או יטריד, יפריע, יאיים, יפחיד, יטריד, וכו'. ואם יעשה כן יהייה צפוי לעונש מאסר.בגלל הצו הזה- בעלי אומר כי לא יוכל להופיע לדיונים בבימ"ש, כי אז מבחינתו הוא יפר את הצו, ויעצרו אותו, וביקש מימני לבטל את צו ההרחקה {הקבוע}.* בנוסף הוא לא מקיים הסדריי ראיה עם הילד {בן3} כי הוא פוחד להתקרב אליי ולקבל את הילד {הוא-לא-מוכן-לקבל-אותו-ממישהו-אחר}שאלה:1.-האם זה נכון ?2.-או שהוא עובד עליי ?תודה .תודה,

    • שלום ובוקר-טוב, שאלה ל- עו"ד או טוען-רבני .
      ורד | 08/11/2009 01:46

      שלום,האם בעלי יכול לקשור את מתן ה-גט' רק לאחר סיום כל ההליכים ביננו, למשל: הסכם-גרושים, חלוקת-רכוש, וכו'. כתנאי למתן גט' ?ורד.

      • עיכוב גט עד תום ההליכים
        טו"ר אביעד אושרי | 08/11/2009 20:28

        ככלל בעל יכול לעכב את מתן הגט עד תום הסכסוך הרכושי למעט מקרים חריגים.

      • התניית גט בסיום ההליכים - דיני משפחה
        עו"ד מיקי חשמונאי | 08/11/2009 21:33

        ורד שלום, כל אחד מהצדדים יכול לדרוש מביה"ד לעכב את ביצוע הגט עד לאחר סיום ההליכים, אולם במקרים מסויימים (מנימוקים שונים, בתיקים שונים) ביה"ד מאשר זאת, ובאחרים - קובע שאין קשר בין סידור הגט לסיום שאר הנושאים. כל מקרה לגופו ולהרכב הדן בתיק. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה

    • שלום-לך, עוד לא נתקלתי בסוגייה כזו, מישהו-אחר ?  לת
      רובין-הוד | 08/11/2009 02:05

    • קיום דיון במקרה של צו הרחקה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 08/11/2009 21:35

      שושי שלום, אין כל סיבה שתבטלי את צו ההרחקה באופן מלא. פני לביהמ"ש ובקשי לתת הוראות ספציפיות לצורכי הדיון (ושימרי על עצמך באותו זמן), וכן לגבי המפגשים עם הילד - מי יקח, מאיפה וכו'. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה