******צונזר. תגובה שאינה ברוח האתר והפורום****

  • המנעות תשלום מזונות לילד לא רצוי ולא מתוכנן
    שמואל | 05/11/2009 21:25

    קיום יחסי מין עם חברתי הביא למצב הריון כיום חודש חמישי מה שבטוח שאחרי הלידה יביא לתביעה בבית משפט למזונות דבר שלא בא בחשבון מבחינתי האם יש איזה שהוא דרך איך שהוא לא להתחייב למזונות אשמח על כל תשובה תודה מראש

    • ******צונזר. תגובה שאינה ברוח האתר והפורום****
      רובין-הוד | 05/11/2009 23:19

      ******צונזר. תגובה שאינה ברוח האתר והפורום****

      • אתה רוקד לי על המצפון רובין
        שמואל | 06/11/2009 03:39

        למה אתה ככה אני מנסה למצוא פתרון רציני אני יגיד לך לא תיכננתי ואני לא מבין גדול בכל זה ולכן נדפקתי היא לא כזאת יפה איך אמרת כונפה =] זה בדיוק זה שהייתי איתה הייתי אתה יודע מאוהב אבל.... זה לא היה שווה ת'כלס מה אני עושה עכשיו היא במשפחה איך אומרים בלשון עדינה בלי כסף ... איך אני יכול לגרום או לעשות משהו שאני לא יחוייב לשלם מזונות

    • לא. אם היא תתבע היא תקבל מזונות עבור הקטין  לת
      עו"ד מ. שיפמן | 05/11/2009 23:23

      • אבל זה הילד שלך...
        אדר | 06/11/2009 11:04

        גם אם לא תיכננת, הוא הילד שלך, בשר מבשר, הדם שלך. לא אכפת לך שהוא יחיה ללא מזונות ובחוסר כל? שיצא לפרנס עצמו בגיל 6 ולא יחיה כמו כולם? בלתי ניתפס...

      • שמואל היקר עכשיו ברצינות {דעה-משפטית} להשכלה-בלבד
        רובין-הוד | 06/11/2009 13:46

        אז ככה, הילד/ה שלך? {בטוח?} בכדי לשלם מזונות על האישה להוכיח אבהות{שאתה-האב}, את זה עושים 1.בנועם ויושר. 2.ע"י בדיקת אבהות{בהוראת בימ"ש}, אתה תמיד יכול להתעלם מהעובדה שישנו ילד/ה שלך, עכשיו נעזוב מצפון/רגש. רק אחרי שתהייההוכחה חד משמעית שאתה אכן האב. תחוייב בתשלום מזונות/ומדור/והוצאות-חריגות-נוספות{משתנות-בהתאם-לצורך} מיום הליידה. זה אומר שאתה צריך להימנע מכול קשר עם הגברת הנכבדה, ולהתרחק ככול הניתן מימנה ו/או מקר איתה בכול צורה ודרך, {זה תשובה מישפטית} עכשיו איך תחייה עם המצפון שלך, בעיה-שלך. בהצלחה.

        • מותר לו להיות איתה בקשר
          אדר | 06/11/2009 15:53

          למה אסור לו להיות בקשר עם הגברת?ועוד להתרחק ככל הניתן??? אין כל מניעה משפטית שהוא יהיה איתה בקשר,להיפך, זה יוכיח שיש לו אחריות ומצפון,כדאי ש תבדוק את העניין

          • אדר --- כמה שאתה מבין, קטונתי מלהסביר לך ...
            רובין-הוד | 06/11/2009 21:14

            אין מניעה מישפטית, אתה פשוט גדול. לידיעתך הרבה, אני מתחיל לחשוב שאתה מתחזה מהאתר..הבחור אינו  ...אינו... מעונין בקשר עם הגברת ועם הילד/ה,עכשיו הבנת ?   אאא  תן לעצמך סתירה ותיתעורר,הבנת הנקרה מאוד חשוב, בבית מישפט כידוע אין "צ-ד-ק" יש-משפט הבנת.  חכם-חנוכה !!!

            • לשמואל
              אדר | 06/11/2009 22:22

              חבל שאתה מטעה את הבחור שמבוהל ממילא וגם מקבל מידע שגוי. שמואל, לך תקבל יעוץ מקצועי מעורך דין, המתמחה בדיני משפחה. יש הרבה שעושים זאת ללא התחייבות אני מאחל לך , להרגע, ולעשות את הדברים הנכונים, בשבילך

            • תשובה לייעוץ של רובין הוד (משפטי)
              עו"ד רועי חלפון | 07/11/2009 12:01

              רק לידיעת הגולשים היקרים ובעיקר לך - אחי "רובין הוד"!!! - יש אפשרות להגיש תביעת מזונות מיידית לאחר הלידה ויש מצב שאם לא תערך בדיקה או שזו תתעכב, הוא יוכל להיות מחויב במזונות "על חשבון", כאשר החיוב מותנה בתוצאות הבדיקה..... בינתיים יש חיוב במזונות עד שתהיינה תוצאות מוסמכות של הבדיקה.

              • זה הסיבה לשמירת מרחק, סופית תודה.  לת
                רובין-הוד | 08/11/2009 20:20