התשובה בגוף השאלה "חשבון-משותף"

  • מה עם העסק? | נשלח מאתר
    בעל עסק | 03/11/2009 11:45

    שלום רב. יש לי עסק - חנות, השכירות היא על שמי, העסק רשום במשרדי המע"מ על שמי ואולם החשבון ממנו יוצאים השיקים ונכנסים הכספים הינו חשבון משותף. מה גורל העסק? והאם יש לאשתי זכות להגיע לעסק ולהפריע לי ולקחת לי את הפדיון? שאלה נוספת, יש לי 4 כלבים בבית ויש מחלוקת אצל מי הם ימשיכו להיות, לציין כי לכלבים יהיה טוב להמשיך יחד מאחר והם קשורין אחד לשני.

    • התשובה בגוף השאלה "חשבון-משותף"
      דורון | 03/11/2009 11:56

      מי לוקחת ? מה מצבך כרגע ? אתה בהליכים ? ולמה לא תיקח אתה את הכסף, תודה .

    • משמורת על הלבים - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 04/11/2009 06:53

      מערכת המשפט בישראל, הנוטה בשנים האחרונות להתייחס לחיות מחמד לא כאל קניין כפי שהיה נהוג בעבר, אלא כאל בני משפחה לכל דבר, והשופטים נאלצים להכריע מידי פעם בשאלה, מי מבני הזוג יזכה "במשמורת" עליהם. לעתים, בית המשפט ממנה מומחה וויטריניר או זאולוג אשר נותן חוות שעתו בנוגע לטובת בעל החיים. באני כי אותו מומחה יביא בחשבון האם טובת הכלבים להיפרד או להישאר יחדיו בהצלחה

    • עסק משותף - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 04/11/2009 06:54

      על פני נראה כי מדובר בעסק משותף. אם אישתך פוגעת בהתנהלות של העסק אתה יכול לפנות לבית משפט ולקבל הגנה מפניה גיל שחף, עו"ד מנהל פורום דיני משפחה