תשובה מאוד מורכבת, לא אוכל לענות כאן {תודה}

  • מזונות לילדים והסדרי ראיה
    אמא בריבוע | 03/11/2009 10:44

    שלום רב יש לי מספר שאלות בנושא מזונות והסדרי ראיה. אני אמא לתאומות בנות 3.5 ולהן אבא שאיתו יש לי הסכם הורות וממון שנחתם מרצון עוד תרם כניסתי להריון ולידת הבנות. על פי הסכם זה נקבע גובה מזנות על סך 3000 ש"ח צמוד מדד שהיום זה 3400 והוצאות נוספות כגון טיפולים רפואיים חופשות קייטנות וכ"ו שאמורים להתחלק ביננו חצי חצי. בנוסף הסדרי ראיה כמקובל (פעמיים באמצע השבוע וכול סופ"ש שני.) בפועל אבי בנותיי אינו לוקח אותן כלל!!! אלא מתארח בביתי שלי בכול סופ"ש וחג! מצהרי שישי ועד מוצ"ש. מבחינת תשלום הוא משלם לי 4000 ש"ח.שאלותי הן: 1) האם דרישה במיקרה כזה של 5000ש"ח בחודש הינה מוגזמת? (לאב יש משכורת של12000ש"ח נטו!! לי משכורת של 6000ש"ח נטו.) 2) מה ניכלל במזונות בסיסים? האם צהרון וחוגים בגן נכללים? עזרה בהבאת/הוצאת הבנות מהגן?(אני יוצא מהבית לפני 6 בבוקר וחוזרת אחרי16:30) ימי חופש ומחלה שהם על חשבוני בלבד? וכו... 3) איך ניתן לחלק בצורה הוגנת את הנטל הפיזי והכלכלי שנופל עלי בגלל העבודה שאבי בנותיי לא לוקח אותן ובנוסף אף מתארח בביתי בסופי שבוע? 4) מה אומר החוק במקרה כזה?

    • תשובה מאוד מורכבת, לא אוכל לענות כאן {תודה}
      רובין-הוד | 04/11/2009 00:57

      אבל יש ואפשר לעשות הרבה, רק חסרים פרטים כמו מצב משפחתי? טיב מערכת היחסים בינייכם? וכו'.... מורכב מאוד אבל אפשרי,.!!! תודה

      • פרטים נוספים
        אמא בריבוע | 04/11/2009 20:53

        פרטים נוספים: אבי בנותיי הוא רווק וכנראה גם ישאר כך.... אין לו מערכת מקבילה למערכת שלנו לא עם אישה ולא עם גבר למיטב ידיעתי. היחסים בייננו היו משפחתיים מאוד כולל יחס עם ההורים משנה הצדדים האחים האחיות וכ"ו....(משפחה לכול דבר מהבחינה החברתית). אם כאן לא ניתן לענות איך אני כן יכולה לקבל תשובות על השאלות הללו?? תודה רבה על ההתיחסות בכול מקרה