ערעור על מזונות זמניים - דיני משפחה

  • עיכוב/ערעור
    רונית | 27/10/2009 06:41

    יש לי הסכם מזונות ומדור מ2004 עס 2000 שח (הילד בן 7) (עם המדד זה 2150). כל הזמן החייב מתחכם וחובו להוצלפ בגין אי תשלום הנו 36000 שח. בדיון מלפני שבוע (בגלל כעס השופטת על נסיון להשתמש בצוי מעצר ידניים שהיו לי ושהיא הפסיקה אותם) התחרפנה לגמרי ולמרות שהוכח שהוא עובד (טען לשינוי נסיבות בריאותי ושיקר)ופסקה שהמזונות יורדו ל1250 , וכל חובות העבר מוקפאים (חובות אלו הן בגלל פסיקרותיה לא בגלל שאני הגדלתי סתםי. (החובות היו לפני הגשת תביעתם לשינוי נסיבות). ודיון הוכחות נקבע לעוד שנה מהיום. האם חירפונה והיפוך דעתה ללא כל הנמקה (לא חל שינוי מהותי, הורידה לי את כל המדור והוצאות שהיו לי בלי סיבה רק משכנתה 3000 שח משלמת) הורדה בחצי לפני דיון הוכחות!, האם איון החלטות שלה בעצמה יהווה עילה מוצדקת לערעור בהול? (האם יש דבר כזה?) האם ניתן להורות לה על עיכוב הליכים (דהינו הקפאת החלטתה) עד להישמע הערעור?האם נקמנות היא עילה להחלפת שופט?

    • ערעור על מזונות זמניים - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 27/10/2009 21:38

      על פי הפסיקה הסיכוי להצליח בערעור על החלטה בעניין מזונות זמניים הוא נמוך מאד יש לראות כל חומר הראיות ואת החלטת השופטת על מנת להעריך בצורה טובה סיכוי הצלחת ערעור בברכה ובהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום

      • כבר נקבעו ב 2004
        רונית | 28/10/2009 16:44

        המזונות נקבעו לי כבר ב 2004. עכשיו טוען לשינוי נסיבות.. זה לא אותו דבר לא?