הצהרת אבהות בגרמניה - דיני משפחה

  • אבהות - האם עם הילד בחו"ל
    בן | 11/10/2009 20:05

    שלום,נולד לי ילד לבחורה לא יהודייה המתגוררת איתו בגרמניה.שנינו מעוניינים לפתור את נושא תשלום המזונות ללא בית משפט, אך היא מבקשת ממני לפנות לשגרירות גרמניה בת"א ולחתום על הצהרת אבהות, בשביל תעודת הזהות של הילד וגם לצורך המשך תשלום של 4 ארגונים המשלמים לה דמי הריון/מזונות והמבקשים ת.ז.של הילד.אני מעוניין לעזור לה כספית בכל הזדמנות שיש לי, אך כרגע אני סטודנט ללא הכנסה קבועה, ואני חושש כי אם לערב את בית המשפט בנושא, זה יגזול הרבה זמן וכסף והפסיקה עלולה להיות לא הוגנת כלפי אחד או שני הצדדים.מהן ההשלכות של חתימת הצהרת אבהות? האם יש דרך לפתור את נושא התשלום באופן פרטי ללא כל התחייבות משפטית?המון תודה מראש,בן.

    • הצהרת אבהות בגרמניה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 11/10/2009 21:27

      בן שלום, כיוון שמדובר במסמכים עבור ביהמ"ש ו/או ערכאות אחרות בגרמניה, עליך לבדוק את המשמעויות עם עו"ד המתמחה במשפט הגרמני, שכן חוקים שם שונים מאלה שבישראל. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה