תשובות

  • שאלה דחופה מאוד מאוד
    אוסנת | 11/10/2009 13:59

    שלום רב, בפסק דין שייש לי כתוב ככה :1. צהרון לקטינות יהייה במסגרת עירייה וכו'... ורשום עוד בסוגריים,{בכול מקרה לא יהייה פרטי}. האים אני יכולה לקבל תשלום עבור צהרון פרטי ? שאלה 2. קניתי דירה, אני יכולה לבקש גם מדור ? בפסק דין כתוב מדור-: בכפוף להצגת חוזה שכירות ע"ש האישה, ? מה אני עושה עכשיו ? יכולה לתבוע ? או לא ?

    • תשובות
      טו"ר אביעד אושרי | 11/10/2009 14:35

      להלן התשובות על שאלותיך 1. במידה והם יהיו בצהרון פרטי האב יהיה חייב בתשלום עפ"י העלות בצהרון של העירייה ולא בהתאם לעלות של צהרון פרטי. 2. במידה ועל הדירה שקנית רובץ חוב משכנתא אזי האב חייב לשאת בתשלומי המדור, שהרי המשכנתא במקרה זה קמה במקום השכירות. במידה ולא יעשה זאת אזי הינך רשאית לפנות לביהמ"ש בעניין

      • אבל הוא מתעקש לא לשלם
        אוסנת | 11/10/2009 14:48

        שלום לך, במקרה הזה, צהרון פרטי עולה 700 ש"ח לחודש, ועירייה עולה 850 ש"ח לחודש, אבל הוא מתעקש שכתוב בפסק דין, "...ובכול מקרה לא יהייה צהרון פרטי, אז מה עושים, ??? !!! לעיניין המשכנתא, הוא אומר כתוב בפסק הדין , תשלום עבור הוצאות מדור 40% מ- 500$ , והוא דורש הסכם שכירות לפי פסיקת בימ"ש.?? !!

      • עוד דבר חד
        אוסנת | 11/10/2009 14:51

        הוא אומר כי ישלם רק בהתאם לפסק הדין ובכפוף להצגת חשבוניות , על שם צהרון "עירייה" בלבד, והסכם של בימ"ש חייבים לקיים ככתובו וכלשונו, זה שאני מחליפה ומשנה אומר בעיה שלך ולא מוכן לשלם כלום, תודה !!!

        • המשך
          טו"ר אביעד אושרי | 11/10/2009 18:10

          כפי שאמרתי בתשובתי הראשונה, אין ספק כי יש פה מצידו התנהגות דווקנית חסרת כל הגיון ויושר מינימאלי, לכן רצוי שתפני לביהמ"ש בתביעה שימשיך לשלם עפ"י השיעור והגובה שמחייב אותו ההסכם. אין ספק שביהמ"ש יחייב אותו כנ"ל ובנוסף גם הוצאות משפט

    • הוצאות מיוחדות - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 11/10/2009 14:55

      אסנת שלום, פני לביהמ"ש, הציגי את הנתונים שרשמת בשאלתך, ובקשי החלטה הקובעת כי עליו להשתתף בצהרון, כל עוד עלותו אינה עולה על צהרון עירוני, וכנ"ל לגבי המשכנתא - שעליו להשתתף במימון המשכנתא, עד 40% מ- 500$. בהצלחה ובברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה