אפוטרופסות וצוואות - דיני משפחה ודיני ירושה

  • צוואה
    שלום | 11/10/2009 13:28

    נכתבה צוואה על ידי ההורים- בשעה שאחד מהם היה בבית חולים,הצוואה הוחתמה בבית הדין ,האח שטיפל בעניין והוא כיום גם אפוטרופוס ומורשה חתימה וכו...לא מוכן לומר מי העו"ד והיכן הופקדה הצוואה , האם זה נשמע תקין או איך עלינו להתייחס לכך

    • אפוטרופסות וצוואות - דיני משפחה ודיני ירושה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 11/10/2009 14:48

      שלום רב, אם אתם חוששים שהאח נוהג בדרך לא ראויה, פנו לביהמ"ש שמינה אותו כאפוטרופוס, בבקשות המתאימות. מומלץ מאוד כי תיוועצו עם עו"ד בטרם תנקטו בצעד כלשהו, שכן קיים מגוון של הליכים שניתן לנקוט, וההחלטה איזה הליך נכון יותר - יכולה להתקבל רק לאחר בחינת מיכלול הנסיבות. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה