דיונים בבית המשפט ובבית הדין הרבני - דיני משפחה

  • תשלומי דירה
    אוסנת | 11/10/2009 12:41

    בעלי פתח בהליך גירושין לפני שנה ברבנות מז הוא לא משלם את תשלומי הדירה כולל משכנתא יש לנו ילד יש לי פסק דין על מזונות זמניים מבית המשפט לעיניני משפחה העם אני יכולה להוציא צו עיקול לחשבונו על כך שהוא לא משלם מדור? עוד מעט יש לנו דיון שני ברבנות האם הם רואים בזה חשיבות לתשלומי דירה והם יפסקו בנדון?או שהם לא מתערבים בעניין זה

    • דיונים בבית המשפט ובבית הדין הרבני - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 11/10/2009 14:46

      אסנת שלום, אם בעלך אינו משלם את הסכום שנפסק ע"י ביהמ"ש, תוכלי לפנות להוצל"פ, לפתוח תיק ובמסגרתו לבקש לבצע עיקולים לגביית החוב. לגבי שאלותיך האחרות - תלוי איזו ערכאה דנה באילו נושאים. אם עניין הרכוש נכרך לתביעת הגירושין - בית הדין הוא הכתובת להגשת בקשות בעניין תשלום המשכנתא (אלא אם כן ביהמ"ש קבע שהמשכנתא היא חלק מהמזונות). בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה