לפנות לעו"ד ליעוץ וגיבוש אסטרטגיה וקבלת החלטות מושכלות

  • גירושין
    שולה | 11/10/2009 12:41

    אני נשואה עם שלושה ילדים . יש לנו 2 דירות (שוויים כמעט זהה ) עסק בבעלות בעלי ,רכב ברשותי,. ברצוני להתגרש אבל בצורה טובה. מה הם הדברים שעליי לדרוש ?

    • לפנות לעו"ד ליעוץ וגיבוש אסטרטגיה וקבלת החלטות מושכלות  לת
      עו"ד מ. חשמונאי | 11/10/2009 14:40

    • גירושין בצורה טובה
      חגית | 11/10/2009 16:15

      לשולה, אני מאוד מעריכה את רצונך בגירושין טובים .יש לכם ילדים משותפים. ילדים וגירושין זה נושא מורכב וחשוב לעשות את תהליך הגירושין נכון עבור ילדיכם ועבורכם. אני הייתי מציעה לך לשקול גישור כדי לגבש הסכם הוגן בהדברות ובצורה יפה ומכובדת. זה לא סותר פנייה לעו"ד על מנת שתביני מהם זכויותיך ושלא תפגעי. גם במהלך הגשור מומלץ להתייעץ עם עו"ד. חגית מטפלת זוגית