ביטול הסכם גירושין - דינ משפחה ודיני ירושה

  • בבקשה דחוף דחוף תשובה ,ובתודה מראש
    אבא אוהב | 03/10/2009 17:02

    האים ישנה אפשרות לבטל חלק בהסכם הגירושים שקיבל תוקף בשנת 96 אשר במסגרתו העברתי ללא תמורה את חלקי בדירה (נרשמה רק הערת אזהרה לטובתה ללא רישום סופי עד היום) ובמסגרת ההסכם כל החובות חלים עליי(אני בבקשה לפשיטת רגל מאז ועד היום באןתן החוב שנבע מעבודתי בתקופת הנשואים שלנו).במסגרת ההסכם המשך תשלומי המשכנתא חלים עליה בלבד,אך בפועל אני שילמתי את כל התשלומים עד לפירעון סופי לפני שנה.האם עצם העובדה שהיא לא שילמה את המשכנתא מאפשרת לי לבקש ביטול ההסכם ולבקש איזון משאבים.??..

    • ביטול הסכם גירושין - דינ משפחה ודיני ירושה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 03/10/2009 22:05

      שלום רב, תשלום המשכנתא "בהתנדבות" במקום גרושתך, אינו יכול להוות עילה לביטול ההסכם. בעקרון,העילות לביטול הסכם גירושין (שנחתם מן הסתם בהסכמה) מצומצמות ביותר, ולכן אם ברצונך לבדוק האם מתקיימת אחת העילות - פנה לעו"ד והצג בפניו את מלוא התמונה, כדי שניתן יהיה לשקול זאת. בהצלחה ובברכת חג שמח, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת