זכויות בגירושין

  • שאלה לגבי זכאות למצב של גירושים
    שולה | 01/10/2009 11:50

    אני אמא לשתי בנות כאשר לבעלי יש 2 עסקים שאני לא מיופת כוח בהם והחשבון המשותף שלנו הוא רק להעברת כספים לחשבונות הנוספים שלו יש לנו בית שהוא רשום על שנינו .מה מגיע לי במצב של גירושים?

    • זכויות בגירושין
      עו"ד מיקי שיפמן | 01/10/2009 16:47

      שלום רב גם אם אינך מיופת כח , הרי שבמידה והעסק נבנה במהלך החיים המשותפים תהיי זכאית לנתחים ממנו. יש לפעול בזריזות וביעילות ולעכב כספים או זכויות לפני שהם "ייעלמו". בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר