יפוי כח בלתי חוזר

  • יפוי כח בלתי חוזר
    יזהר | 30/09/2009 19:34

    אבי בן 76 נישא בשנית לאחר שעשה הסכם ממון וכתב גם צוואה לטובת הילדים, השאלה שלי האם יש באפשרותו גם לכתוב יפוי כוח בלתי חוזר (או משהו דומה לזה) שיבטיח שבמידה והוא לא כשיר מכל סיבה שהיא ,ילדיו ינהלו חשבנותיו/משכורתו ולא רעייתו החדשה?

    • יפוי כח בלתי חוזר
      עו"ד מ. שיפמן | 01/10/2009 17:07

      שלום רב הוא יכול לבקש זאת (במכתב או מסמך כיו"ב) אך השאלה מה זכויות האישה בחשבונות/כספים. אדם לא יכול לתת זכויות לאחרים שאינן שלו. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • יפוי כח בלתי חוזר
        יזהר | 02/10/2009 06:30

        למה אתה מתכוון "או מסמך כיו"ב" האם מדובר על מסמך סטנדרטי לפעולה זו?