חוסר אמון בעו"ד

  • הסכם גירושין ןחוסר אימון בעו"דיני
    מ | 23/09/2009 12:34

    לפני כ-3 שנים התחלנו תהלכי גירושים והתגרשנו לפני שנה וחצי, אבל לא הגענו לאיזון משאבים ולא להסכם.וזה בגלל כל מיני סיבות. עו"ד שלי מעוניין למשוך את תהליכ האיזון למראות שאני מעוניינת לסיים אפילי בויתורים. בחודש ינואר יהיה לנו דיון הוכחות. אני סיימתי לשלם כל שכר התירחה לעו"ד שלי אבל הוא מציעה לי להגיש עוד תביות כדי שירויח עוד כסף ממני ואני חושבת שזה מיותר. בנוסף בטיוטת ההסכם שהוא היגיש לצד השני, עשה שינוים ללא ידיעתי כדי לגרום לי נזק כספי (וזה כנקמה שלא רציתי להמשיך בתביות)-הוא הוסיף בטיוטת ההסכם כספים שקיבלתי אותם בירושה -כדי שהקספים האילו יתחלקו גם למראות שיש לי מסמכים על הירושה.בגלל זה ההסכם התפוצץ. אני איבדתי אמון בעו"ד שלי ומפחדת שבדיון הוחכות הוא לא ירצה להגן עלי ויסבך את המשפט עוד יותר ויחשוב איך להרביח עוד כספים.(עו"ד שלי מעוניין להגיע לכונס נכסים כדי להרויח עוד כסף)למראות שאני מעוניינת לקנות את חלקו של גרושי של בבית. בבקשה, בבקשה אני רוצא יעוץ מה לעשות עם העו"ד שלי? אין לי עוד כסף לשלם עכשיו כי הכספים מעוכלים. אני יכולה להחליף עו"ד? האים זה פרוצדורה קשה. איך עושים את זה? האם העו"ד חייב למסור לי את המסמכים שמסרתי לו ובכלל כל התיקים של התביות שהוא הגיש לבית המשפט ועבורם אני שילמתי שלמתי. אם לא, איך אני מסיגה כל התביות והתכתבויות שכשורים למשפט? כמה יכול לעלות לי עוד שיעציג אותי בדיון הוכחות. בתודה

    • חוסר אמון בעו"ד
      עו"ד מ. שיפמן | 23/09/2009 21:52

      שלום רב צאלצי להגיע איתו להבנות. או שהוא ימשיך לייצג או שתחליפי אותו. תגיעו להבנה בענין הכסף. תלוי מה קובע ההסכם ביניכם. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר