עד כמה שידוע לי..

  • ירושה
    mayush01 | 22/09/2009 12:31

    שלום! שאלה לגבי ירושה. כאשר אדם נפטר ומותיר אחריו צוואה בה ציווה להוריש את ביתו לבנו - האם בעת הפטירה יכול הבן מיד להשכיר את הדירה או שמא צריך להקדים ולקבל צו קיום צוואה? איך זה נעשה? ולמי פונים? תודה.

    • עד כמה שידוע לי..
      ירוחמי | 22/09/2009 20:11

      אתה יכול להשכיר את הדירה,אם אתה היורש הבלעדי,והפוטנציאלי . אין מי שיתנגד שתשכיר את הדירה.

    • ניהול נכסי ירושה - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 22/09/2009 21:54

      שלום רב., דרך המלך היא להוציא צו קיום צוואה, ולאחר מכן להעביר הזכויות בנכס ואז ניתן לעשות בו כל מה שרוצים. כל פעולה לפני מתן צו קיום צוואה תהיה תהיה בעייתית מבחינת "שוכר" שיקפיד על הפרטים שהרי הוא עורך חוזה עם מי שזכויותיו בנכס לא ברורות. בהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום

      • ואיך מוציאים צו קיום צוואה?
        mayush01 | 24/09/2009 08:23

        מה הפרוצדורה? איך מגישים בקשה והיכן? תודה.