מה קורה בדיון ראשון - דיני משפחה

  • דיון ראשון מזונות
    tsr | 22/09/2009 11:18

    שלום יש לי בן ,בן 11 חודשים. אני לפני דיון ראשון במזונות לאחר תביעת אבהות שיצאה חיובית. מה אמור להתנהל בדיון הראשון? האב לא מכיר בבנו, ולא שילם עליו אגורה שחוקה מעולם

    • מה קורה בדיון ראשון - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 22/09/2009 21:57

      שלום רב., בדיון הראשון ככל הנראה יינתן פסק דין לאבהות לאחר שהתוצאות יצאו חיוביות. כמו כן בית המשפט יפסוק מזונות זמניים על סמך ראיות לכאורה. בית המשפט יכול לשאול שאלות את שני הצדדים על הכנסות שלהם והוצאות שלהם לאחר מכן ייקבע את התיק להוכחות על מנת להעמיק ולחקור בצורכי התינוק והכנסות האב. בהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום