דמי שמרטף בגין אי קיום הסדרי ראיה - דיני משפחה

  • הסדרי ראיה - חדש
    ליאת | 21/09/2009 17:09

    ראיתי בטלויזיה עו"ד שדיבר על כך שניתן לתבוע אב שלא מקיים הסדרי ראיה לשמרטפות. האם אוכל לעשות כן?היכן ניתן למצוא את פסה"ד הזה? אודה על תשובה דחופה.

    • דמי שמרטף בגין אי קיום הסדרי ראיה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 21/09/2009 21:49

      ליאת שלום, אם אי קיום הסדרי הראיה כסדרם הוא "כרוני" וניתן להוכחה, הייתי מגישה את התביעה, ואין כל צורך לציין בכתב התביעה איזכורים של תקדימים. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה

      • הסדרי ראיה.
        ליאת | 22/09/2009 11:03

        עו"ד חשמונאי שלום. ראשית תודה על תשובתך. שאלתי היא, האם אוכל להגיש את התביעה כבר עכשיו, על אף שקיבלתי החלטה בעניין המזונות ביום 02.08.09. הדיון היה רק על מזונות ולא על הסדרי הראיה. הדיון בהסדרי הראיה ומשמורת היו בדיונים קודמים והייתה בהם הסכמה,שהוא לא מכבד כמובן. הוא לא לקח את הילדים כבר כמה חודשים ולא בקשר איתם. האם התביעה היא על שמרטפות או אי קיום החלטת בימ"ש לעניין הסדרי הראיה? תודות רבות.